El Govern reservarà espais per a minusvàlids a la Diada l’any que ve

Per poder seguir els actes institucionals. La denúncia feta per Jordi Simó per la falta d’espais reservats per a persones amb alguna minusvàlua als actes de la Diada, tal com va publicar 20 minutos el passat 15 de setembre, ja ha tingut conseqüències.
Jordi Simó i Elisabeth Moulin, a casa seva.
Jordi Simó i Elisabeth Moulin, a casa seva.
Foto
Jordi Simó i Elisabeth Moulin, a casa seva.
La consellera d’Interior, Mont- serrat Tura, va enviar el passat 28 de setembre un correu electrònic a Jordi Simó i a la seva dona, Elisabeth Moulin, on lamentava que Simó no hagués pogut seguir l’acte institucional del passat 11 de setembre i on se li informava que, en l’edició de la Diada del 2006, «hi haurà un espai reservat per a persones amb cadira de rodes» a la Ciutadella.

Simó, de 80 anys i que a causa d’una hemiplegia ha d’anar en cadira de rodes, va demanar a principis de setembre un lloc accessible per assistir als actes de la Ciutadella, però des de l’Oficina de la Presidència se li va respondre que l’únic espai reservat era per a les autoritats i que podia seguir els actes per unes pantalles gegants habilitades al Passeig dels Til·lers. Amb aquesta resposta Simó va asegurar que s’havia sentit ofès.

Per a Simó, és una bona notícia que l’any vinent pugui seguir els actes des d’un lloc habilitat per a la seva limitació física i la dels altres minusvàlids.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento