El circ dels dinosaures a tamany real

Una carpa acull al Parc del Fòrum de Barcelona una exposició de 26 animals prehistòrics, restes fòssils i documentals.
Un dels dinosaures que més expectació genera.
Un dels dinosaures que més expectació genera.
Jordi Soteras
Un dels dinosaures que més expectació genera.
Els dinosaures s’han instal·lat des d’aquest cap de setmana al Parc del Fòrum de Barcelona. Allotjats dins d’una carpa, vint-i-sis reproduccions a tamany real recreen aquestes bèsties prehistòriques.

Totes elles envoltades de nens que se’ls apropen, fins i tot les toquen, mentre descobreixen com eren aquests impressionants animals, sota l’objectiu fotogràfic dels pares.

Tiranosaures, triceratops, diplodocus, i així fins gairebé una trentena d’exemplars. Pertanyen a un parc alemany i la darrera exposició va tenir lloc a Suïssa.

De moment estan exposats en una sola carpa, d’espai molt reduït i poc il·luminada, però n’hauran d’habilitar una altra amb l’arribada d’una vintena més d’exemplars durant els propers dies.

Es tracta d’una de les poques exposicions on es poden veure reproduccions a tamany real, assolint fins a trenta metres de longitud i set d’alçada.

Només una es mou

No obstant això, s’anunciava que algunes d’elles estaven dotades de moviment i so, però de les exposades fins ara tan sols una comptava amb cert moviment.

Un petit expositor amb algunes restes fòssils i un documental de ficció completen la mostra.

Tampoc no hi falta el negoci: un estand només entrar per la porta omple el recinte de fum tot venent crispetes, refrescs i bestioles de goma per a qui vulgui tenir un gran predador a alguna prestatgeria de casa seva, amb preus que van des dels 3 fins als 30 euros.

«Precària però divertida»

Centenars de persones, sobretot famílies, s’han acostat aquest cap de setmana a l’ exposició. Molta estona de cua per entrar a una mostra que no ha complert les expectatives de molts dels visitants. «Molt pobra», «precària però divertida» i «molt dolenta, molt lletja i molt cara», són algunes de les opinions expressades per alguns assistents a 20 minutos. L’ exposició finalitza el proper 23 d’ octubre, i els preus de les entrades van dels tres euros per als nens de fins a catorze anys, fins als set euros, per als adults.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento