Invasió de circ familiar

Invasió de circ familiar

  • Tortell Poltrona porta casa seva fins al Teatre Lliure.
  • Farà una gran repassada a 35 anys fent el pallasso.
  • El terror marxa fins al Victòria.

Tortell Poltrona desplega la carpa del Circ Cric a la plaça Margarida Xirgu, que uneix el Mercat de les Flors i el Teatre Lliure. La carpa, amb capacitat per a 600 personas, s’estarà a Barcelona fins al proper 2 de novembre. A partir de llavors, el Circ Cric farà gires amb una carpa més petita arran de l’actual context econòmic de crisi.

El muntatge Els racons de la memòria. 35 anys fent el pallasso! s’estrena aquest dissabte en un format per a tota la família que recorda els clowns del passat que han fet d’aquest noble ofici el que és ara (Teatre Lliure; Pl. Margarida Xirgu, s/n; Dissabte, estrena a partir de les 18.00 hores; Preu: de 10 a 30 euros).

Suso Silva, Premio Nacional de Circo 2003, munta el Circo de los Horrores, teatre i cabaret per morir-se més de riure que de por. L’espectacle Psicosis es desenvolupa durant 90 minuts al teatre Victòria.

L’escenografia i el vestuari transporten l’espectador a un cementiri gòtic del segle XIX (Av. Paral·lel, xx;_avui a partir de les 20.30 hores; dissabte, a partir de les 18.00 i de les 22.00 hores; diumenge, a les 17.00 i a les 20.00 hores. Preu de les entrades: de 27 a 35 euros).

*www.teatrelliure.com i www.teatrepoliorama.com.

Consulta aquí más noticias de Barcelona.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url https://www.20minutos.es/noticia/532264/0/invasio/circ/familiar/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios