Comunitat Valenciana

Nunatak, Amatria, Confeti de Odio i La Plata, en el nou cicle del Low i Mahou a València i Alacant

El Low Festival i Vibra Mahou han donat a conéixer els nous concerts del cicle Vibra Mahou x Low, que tindran lloc a València i Alacant amb la música de Nunatak, Amatria, Confeti de Odio i La Plata.

La inauguració dels directes serà dijous que ve 29 de setembre amb l'acústic de Nunatak en Loco Club de València (gratuït), al que seguirà Sanisidro (6 d'octubre en 16 Toneladas, València (gratuït).

A partir de novembre, el cicle viatjarà fins a Stereo Alacant amb Confeti de Odio (4 de novembre, gratuït), Amatria (5 novembre), Karavana (26 de novembre) i La Plata (9 de desembre, gratuït), ha explicat l'organització en un comunicat.

L'accés als concerts gratuïts és amb invitació i només fins a completar aforament. Tant les invitacions del primer concert com les entrades per al concert d'Amatria i Karavana estan ja disponibles en la web del festival.

Low Festival, que ja va anunciar fa setmanes les dates de la seua pròxima edició de 2023 (28, 29 i 30 de juliol), ja té disponible els seus abonaments de tres dies (general, VIP i VIP POOL) tant en el seu web com en entradas.com

Mostrar comentarios

Códigos Descuento