Comunitat Valenciana

La pluja farà acte de presència aquest divendres a la Comunitat i romandrà durant tot el cap de setmana

La pluja farà acte de presència aquest divendres a la Comunitat Valenciana i romandrà durant tot el cap de setmana, segons la predicció de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).
Archivo - Lluvias en València
Archivo - Lluvias en València
EUROPA PRESS
Archivo - Lluvias en València

Aquesta jornada hi haurà intervals nuvolosos i baixa probabilitat d'arruixades disperses i ocasionals al matí en zones del litoral. A la vesprada el cel estendrà a nuvolós o cobert amb arruixades i tempestats que seran menys probables al sud d'Alacant i fortes en zones de Castelló i València.

S'espera vent variable fluix que estendrà al migdia a component sud amb intervals de moderat a la vesprada en el litoral, han informat les mateixes fonts.

Les temperatures mínimes no patiran hui canvis i les màximes pujaran a Castelló i València. Així, Alacant i València registraran una mínima de 19ºC i una màxima de 27; i Castelló, de 18 i 27ºC.

Demà, dissabte, s'esperen arruixades i tempestats localment fortes durant la segona meitat del dia; i el diumenge hi haurà cel nuvolós amb precipitacions. No es descarta que les pluges siguen localment fortes.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento