Comunitat Valenciana

Dos persones resulten ferides per inhalació de fum en incendiar-se un habitatge a Torrevella

Un home de 59 anys ha resultat ferit aquest dilluns per inhalació de fum en incendiar-se un habitatge a Torrevella (Alacant). Igualment, una dona de 70 també ha precisat atenció en el lloc, encara que ha sigut necessària la seua hospitalització, segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).
Incendio en una vivienda de Torrevieja
Incendio en una vivienda de Torrevieja
CONSORCIO PROVINCIAL DE BOMBEROS
Incendio en una vivienda de Torrevieja

Sobre les 10.40 hores, s'ha alertat el CICU d'un incendi en un habitatge del carrer Timoner de Torrevella. Fins al lloc s'ha desplaçat una unitat del SAMU i una altra del Suport Vital Bàsic.

Una vegada allí, l'equip mèdic del SAMU ha assistit a un home, de 59 anys, per inhalació de fum, que posteriorment ha sigut traslladat a l'hospital de Torrevella en l'ambulància de suport vital bàsic.

L'incendi s'ha originat en una de les habitacions del domicili, que ha quedat completament calcinada. La resta de la vivenda també s'ha vist afectada per l'abundant fum. A més, en la intervenció, els efectius de bombers han aconseguit salvar dos gossos, segons han informat fonts del Consorci Provincial. Finalment, no es va haver d'evacuar l'edifici. En l'operatiu han participat una dotzena d'efectius del parc de Torrevella.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento