Comunitat Valenciana

Justícia investigarà un acte taurí a Peníscola (Castelló) en el qual joves impedeixen el pas de les vaquetes

-
Festes patronals de Peníscola
Festes patronals de Peníscola
AYUNTAMIENTO DE PEÑÍSCOLA
Festes patronals de Peníscola

La Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública ha decidit obrir una investigació per a comprovar si s'ha conculcat algun article del reglament de 'bous al carrer' en un acte taurí a Peníscola, en el qual jóvens impedixen al pas de les vaquillas al crit de 'No passaran'.

Així ho han confirmat fonts d'aquest departament després de difondre's un video amb aquesta celebració taurina que forma part de les festes patronals de Peníscola -en el qual els joves impedixen el pas de les vaquetes en la porta d'entrada a la plaça de Santa María-, les quals han assegurat que la Policia Autonòmica investigarà si aquest acte s'ajusta a dret.

Per la seua banda, fonts de l'Ajuntament de Peníscola han mostrat la seua "sorpresa" per aquesta decisió, i han assenyalat que aquesta celebració taurina es duu a terme "des de sempre", compta amb totes les autoritzacions i mai s'ha produït cap incident.

Així mateix, des del consistori han assenyalat que no els consta que en aquesta celebració taurina hagen participat menors d'edat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento