Comunitat Valenciana

Detingut un home per atropellar una dona després d'una baralla en una discoteca de Torrevella

La Guàrdia Civil ha detingut en Torrevella (Alacant) el conductor d'un vehicle que presumptament va atropellar a una jove, a qui va causar lesions greus, després d'una baralla en una coneguda discoteca de la localitat.
Archivo - Arxiu - Vehicle de la Guàrdia Civil (arxiu).
Archivo - Arxiu - Vehicle de la Guàrdia Civil (arxiu).
112
Archivo - Arxiu - Vehicle de la Guàrdia Civil (arxiu).

L'home, un veí d'Elx de 42 anys, està acusat també de provocar ferides a tres persones més, un home i dos dones, en una baralla que va tindre lloc instants previs a l'atropellament en eixe lloc. L'arrestat ha sigut posat a la disposició de l'autoritat judicial competent, qui ha decretat la seua posada en llibertat, segons ha informat l'institut armat en un comunicat.

Els fets es van produir la matinada del passat dissabte 10 de setembre, als voltants d'una coneguda discoteca de Torrevella, on dos homes, un vianant i el conductor d'un vehicle, suposadament van tindra una discussió per un incident de trànsit, que va derivar en una agressió mútua entre tots dos i que va afectar a més a dos amigues d'un d'ells que es trobaven al lloc.

El conductor del vehicle presumptament va abandonar el lloc, va atropellar a una de les dones i va fugir. Diverses patrulles de la Guàrdia Civil i de Policia Local de Torrevella van acudir a la zona on van trobar a una dona tombada al terra que al·ludia haver sigut atropellada per un vehicle.

Mentre els agents van iniciar els actes d'investigació necessaris per a donar amb el responsable de l'atropellament, la víctima va ser traslladada pels servicis sanitaris a l'Hospital Universitari de Torrevella.

Els agents van donar per concloses les investigacions dimecres passat i van aconseguir la identificació del conductor i del vehicle, per el van procedir a la seua detenció.

El detingut, que manca d'antecedents policials per fets similars, ha sigut presentat davant el Jutjat d'uuardia de Torrevella, qui ha decretat la seua posada en llibertat. El vehicle ha sigut intervingut per a la seua anàlisi i estudi i ha quedat a la disposició de l'autoritat judicial competent.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento