Comunitat Valenciana

EUPV abandona l'equip de govern de Sant Miquel de les Salines i diu ser víctima de "conspiració política"

La portaveu i única edil d'EUPV a l'Ajuntament de Sant Miquel de les Salines (Alacant), Bienvenida Campillo, ha anunciat aquest dijous que abandona l'equip de govern -que formava juntament amb PSPV i la formació independent Adelante San Miguel- per "ser víctima d'una conspiració política" amb l'objectiu de relegar-la "a l'aïllament absolut en la vida pública".
Ple Sant Miquel de les Salines (Alacant) en el qual l'edil d'EUPV ha expressat la seua marxa de l'equip de govern
Ple Sant Miquel de les Salines (Alacant) en el qual l'edil d'EUPV ha expressat la seua marxa de l'equip de govern
EUPV
Ple Sant Miquel de les Salines (Alacant) en el qual l'edil d'EUPV ha expressat la seua marxa de l'equip de govern

La ja exregidor d'Educació i Recursos Humans justifica en un comunicat la seua decisió davant l'existència de "maniobres unilaterals" i assenyala que, durant l'últim període legislatiu, "s'han pres decisions de màxima importància per a l'Ajuntament, sense informar ni consultar amb la resta de l'equip de govern".

EUPV formava part del govern local al costat de sis edils del PSPV, que ostenta l'Alcaldia, i altra regidora del partit independent Avance San Miguel, enfront de quatre del PP i un de Cs en l'oposició. Malgrat l'eixida de Campillo, els socialistes segueixen tenint majoria plenària.

"S'ha tractat de desestabilitzar per complet el funcionament intern de l'Ajuntament amb contractacions irregulars de personal, o el nomenament de personal tècnic que no disposa de la titulació necessària per a exercir el càrrec", ha assegurat i ha denunciat un "nepotisme inadmissible", que "atorga treball o càrrecs públics a dit, sense tindre en compte altres mèrits necessaris per als llocs de treball".

EUPV ha manifestat el seu "total suport" a la regidora i al treball desenvolupat durant els últims anys: "Bienvenida Campillo sempre ha apostat per un Govern de canvi, transparent, pròxim als problemes i les preocupacions dels ciutadans", afirma.

La renúncia, que s'ha fet pública durant la sessió plenària, implica que, a partir d'aquest moment, Campillo continuarà la seua tasca política des de l'oposició "per a defendre els interessos de totes les ciutadanes de Sant Miquel de les Salines, que van depositar la seua confiança en Esquerra Unida i en mi".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento