Comunitat Valenciana

Feijóo recorda al Govern que "l'enemic no és la riquesa, sinó la pobresa"

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha defès aquest dijous que "l'enemic del Govern no és la riquesa, sinó la pobresa", amb el que l'objectiu no ha de ser acabar amb la riquesa. "És acabar amb la pobresa i per a això cal generar riquesa", ha dit el líder dels 'populars', que ha rebutjat així els "plantejaments ideològics que porten a socialitzar la pobresa".
El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, visita al costat del president del PPCV, Carlos Mazón, el Centre Mambré de València
El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, visita al costat del president del PPCV, Carlos Mazón, el Centre Mambré de València
PPCV
El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, visita al costat del president del PPCV, Carlos Mazón, el Centre Mambré de València

Feijóo ha realitzat aquestes declaracions després de visitar al costat del president del PPCV, Carlos Mazón, el Centre Mambré de València per a persones en situació o en risc d'exclusió social.

Després de lloar el treball de Cáritas en aquest tipus d'espais, que ha definit com "un regal per a les administracions", ha lamentat que Espanya és més pobra que fa quatre anys i que el problema s'agreuja per la inflació. "Hem d'actuar", ha recalcat, i ha demanat "cuidar" a les entitats que combaten la pobresa.

"No deixar a ningú arrere és un gran lema, però hui tenim 400.000 persones més que hem deixat arrere", ha asseverat el cap de l'oposició.

Per la seua banda, Carlos Mazón ha afirmat que la situació de les polítiques socials i de pobresa a la Comunitat "és preocupant i alarmant".

Mazón -que ha subratllat la "sensibilitat i interés per la situació de la Comunitat" del president nacional del PP- ha recalcat que la Comunitat Valenciana "ha superat el 25% de la taxa de pobresa i la meitat dels joves que estan en situació d'atur estan ja en situació de pobresa severa".

Així mateix, ha criticat que la Renda Valenciana d'Inclusió i l'Ingrés Mínim Vital a la Comunitat Valenciana estan "col·lapsats", mentre "la llista d'espera en dependència segueix en augment, amb 14.000 persones esperant".

REBAIXA DE LA PRESSIÓ FISCAL

"El PPCV està en les propostes i no en la protesta. Volem parlar de rebaixa de la pressió fiscal a les rendes més baixes i de polítiques actives d'ocupació", ha asseverat el líder dels 'populars' valencians.

Així, ha explicat que el PPCV està desenvolupant "un programa de govern amb una part específica d'ocupació i d'ajudar les persones des del punt de vista fiscal i de les oportunitats".

"Cal treballar amb eficàcia i millorar la gestió en les polítiques socials. La nostra prioritat són les persones més vulnerables", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento