Comunitat Valenciana

El jutge deixa en llibertat amb cautelars al conductor ebri implicat en l'accident de Sagunt amb dos víctimes mortals

El Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 1 de Sagunt, en funcions de guàrdia, ha acordat la llibertat amb cautelars per al conductor que cuadruplicaba la taxa d'alcoholèmia i es va veure implicat en l'accident múltiple registrat a Sagunt (València) amb dos morts.
Accident a Sagunt
Accident a Sagunt
BOMBEROS
Accident a Sagunt

En concret, el jutge li ha retingut el permís de conducció i li ha privat del dret a conduir vehicles a motor, segons han informat fonts judicials a Europa Press.

L'home ha quedat investigat en una causa oberta per un delicte de conducció sota la influència de begudes alcohòliques amb resultat de dos morts sense perjuí d'una ulterior qualificació.

El Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 6 continuarà amb la investigació del procediment ja que estava de guàrdia quan van ocórrer els fets.

El sinistre es va registrar aquest diumenge, sobre les 23.30, a l'altura del quilòmetre 3,500 de la V-23, i es va saldar amb dos morts, dos ferits greus -un d'ells menor de 13 anys- i sis ferits lleus.

En l'incident es van veure implicats fins a sis vehicles. Inicialment es va donar una primera col·lisió i els vehicles van quedar en la calçada. Posteriorment va haver-hi quatre xocs més.

En el primer vehicle aconseguit viatjaven dos dones de 25 i 55 anys que van morir. En un altre dels turismes circulaven una dona de 56 anys i el seu fill, menor de 13 anys, els qui van resultar ferits greus.

El conductor d'un dels vehicles implicats, un ciutadàequatorià resident a Espanya, de 31 anys, cuadruplicaba lataxa d'alcohol permesa. Per aquest motiu va ser detingut per l'Equip d'Atestats del Subsector de Trànsit de València. Ara ha quedat en llibertat amb cautelars.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento