Comunitat Valenciana

EMT preveu aprovar divendres la pròrroga d'informació en parades i la gestió de la publicitat de les marquesines

L'Empresa Municipal de Transports (EMT) de València té previst aprovar, en el consell d'administració del pròxim divendres, la pròrroga del contracte de manteniment d'informació en parades, la neteja de parades i lavabos, i la gestió de la publicitat en les parades fins a la finalització del projecte de renovació de les marquesines finançat per la Unió Europea-NextGenerationEU, segons ha indicat la companyia en un comunicat.
Archivo - Imatge d'arxiu d'un autobús i una parada de l'EMT de València.
Archivo - Imatge d'arxiu d'un autobús i una parada de l'EMT de València.
PILAR ALBELDA VALLS
Archivo - Imatge d'arxiu d'un autobús i una parada de l'EMT de València.

Així, ha detallat que amb la pròrroga de tres mesos plantejada, l'empresa adjudicatària abonarà a l'EMT 43.800 euros en concepte de cànon fix per la gestió publicitària. Igualment, ha apuntat que "de manera addicional" i "per primera vegada" l'Empresa Municipal de Transports "ingressarà prop de 100.000 euros de cànon variable pels nou primers mesos de contracte".

La companyia ha exposat que "açò és possible gràcies a que la pròrroga ha permès renegociar les condicions inicials del contracte per a vincular la compensació als ingressos publicitaris". Ha concretat que fins ara, el contracte, firmat en 1987, no permetia auditar els ingressos i ha assenyalat que l'EMT únicament rebia una compensació fixa amb independència dels ingressos publicitaris generats.

Quan finalitze el procés d'instal·lació de totes les marquesines, la companyia traurà a licitació la publicitat en totes les seues parades per a gestionar-la directament i ingressar tots els beneficis publicitaris, ha ressaltat.

D'altra banda, en el consell d'administració està previst adjudicar per 1,8 milions d'euros el servici de consultoria, implantació i evolució de ferramenta de planificació de recursos empresarials (ERP) SAP.

Aquest projecte, finançat per la Unió Europea-NextGenerationEU, permetrà impulsar la digitalització de l'activitat dels servicis públics "per a una major eficiència del sistema, millora de la interoperabilitat i estalvi de costos posteriors", ha afirmat l'EMT.

La companyia ha agregat que amb la implantació del sistema ERP, la informació estarà "completament integrada, afavorint el desenvolupament i execució de processos entre diferents àrees corporatives i amb l'Ajuntament de València".

SUBMINISTRAMENT ELÈCTRIC

A més, en la pròxima sessió ordinària del consell es preveu l'adjudicació del contracte de subministrament elèctric per a les instal·lacions pròpies de l'EMT i l'aparcament Centre Històric-Mercat Central.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento