Comunitat Valenciana

Rescaten dos persones d'edat avançada en un incendi domèstic a Torrent

Efectius de la Guàrdia Civil de València han rescatat dos persones d'edat avançada en un incendi domèstic a la localitat valenciana de Torrent, segons ha informat l'Institut Armat en un comunicat.
Dos investigadors de la Guàrdia Civil
Dos investigadors de la Guàrdia Civil
GUARDIA CIVIL
Dos investigadors de la Guàrdia Civil

El passat 18 de juliol els agents van rebre un avís de la Central Operativa de Servicis de València en el qual s'informava d'un incendi a l'interior d'una vivenda a Torrent.

Després de personar-se en la casa, van observar una gran quantitat de fum i van escoltar els crits d'un dels habitants. Una vegada dins, van aconseguir rescatar a les dos persones d'avançada edat que es trobaven dins de la vivenda en estat de xoc.

Després d'assistir a les persones i una vegada estabilitzades, els agents van controlar les flames mitjançant una mànega que es trobava a la casa.

Es va poder extingir, en primer lloc des de l'exterior, el foc a l'estada afectada per les flames per a, posteriorment, apagar definitivament el seu origen des de l'interior de l'habitatge.

Els efectius arribats posteriorment per part de Protecció Civil i Bombers van permetre assegurar la situació, mentre que els servicis sanitaris van traslladar a l'hospital més proper a les víctimes per a continuar l'assistència sanitària.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento