Comunitat Valenciana

Intercepten a Sagunt més de 16 kg de marihuana en un vehicle d'un camió portacotxes

Efectius de la Guàrdia Civil de València han interceptat en un àrea de descans de Sagunt més de 16 quilograms de marihuana en un vehicle que transportava un camió portacotxes amb destinació Itàlia, segons ha informat l'Institut Armat en un comunicat.
Material intervingut
Material intervingut
OPC
Material intervingut

El conductor del camió, en la parada que va realitzar en una de les àrees de descans de Sagunt, es va adonar que un dels vehicles que transportava era d'un gamma molt inferior a la resta, per la qual cosa, després de revisar la documentació, es va adonar que la carta de port internacional aportava poques dades per a la identificació del remitent. A més, del vehicle es desprenia certa olor a marihuana.

Personats els agents en el lloc, van comprovar que la placa de matrícula del vehicle sospitós era italiana i, a més, es van adonar de l'olor a marihuana, per la qual cosa van efectuar un registre del mateix, en el qual van trobar una bossa de plàstic transparent al buit i amb cabdells de marihuana al seu interior.

Donats els fets, els agents van efectuar un registre més minuciós del vehicle i van localitzar un total de 16,7 quilograms de marihuana.

Després dels fets estan sent investigats per agents de la Guàrdia Civil de València per un delicte contra la salut pública. Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 2 de Sagunt.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento