Comunitat Valenciana

Ferit un treballador després de clavar-se un ferro al tòrax a l'estació de Tavernes de la Valldigna

Un treballador de 53 anys ha resultat ferit després de clavar-se un ferro al tòrax mentre realitzava una excavació a l'estació de trens de Tavernes de la Valldigna, segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).
Rescat de treballador en Tavernes de Valldigna
Rescat de treballador en Tavernes de Valldigna
BOMBEROS
Rescat de treballador en Tavernes de Valldigna

L'incident va tindre lloc ahir a la vesprada, quan l'home, que realitzava una excavació a l'estació, es va clavar un ferro després de produir-se un moviment de terres.

El treballador es trobava en una zona de difícil accés, amb el que es van haver de mobilitzar bombers de Gandia i Cullera, a més del sergent de Gandia, ha informat el Consorci Provincial.

En estar en una zona molt profunda i impracticable per a la seua extracció fins a l'ambulància, i com a suport als mitjans sanitaris, els bombers van instal·lar un sistema per a la seua extracció vertical.

Els bombers van immobilitzar a l'home i el van assegurar en la llitera de rescat. Per a extraure'l van utilitzar una autoescala del Consorci, en la qual van instal·lar un sistema de cordes per a poder manejar la llitera i ascendir-la.

Per seguretat, un bomber va estar en tot moment al costat del ferit durant l'operació. Una vegada concloses les tasques de rescat, l'home, que presentava politraumatisme, va ser atès per un equip mèdic del SAMU.

Després d'açò, va ser traslladat a l'Hospital Frances de Borja de Gandia en l'ambulància. Posteriorment se li va portar a l'Hospital Clínic Universitari de València.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento