Comunitat Valenciana

Assistides dos dones semiofegades en platges de Benicarló (Castelló) i Calp (Alacant)

-
Archivo - Imatge d'arxiu d'una SAMU
Archivo - Imatge d'arxiu d'una SAMU
CICU
Archivo - Imatge d'arxiu d'una SAMU

El SAMU ha assistit aquest dijous a dos dones semiofegades en platges de Benicarló (Castelló) i Calp (Alacant), segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

A les 11.40 hores, s'ha alertat el CICU que havien tret inconscient de l'aigua a una dona de la platja Levante de Calp. Fins al lloc s'ha desplaçat una unitat del SAMU.

L'equip mèdic del SAMU ha realitzat la reanimació cardiopulmonar avançada a la banyista i altres tècniques, fins que han aconseguit recuperar les seues constants vitals i revertir la parada cardíaca. Posteriorment, la dona, de 45 anys, ha sigut traslladada a l'hospital Marina Alta de Denia amb símptomes d'ofegament.

Posteriorment, a les 12.20 hores, s'ha sol·licitat la intervenció del CICU per a assistir a una dona que havien tret de l'aigua amb dificultat respiratòria, a la platja Morrongo de Benicarló.

El CICU ha mobilitzat una unitat del SAMU, l'equip mèdic del qual ha assistit a la banyista per símptomes d'ofegament i hipertensió. Posteriorment, la dona, de 48 anys, ha sigut traslladada a l'hospital Comarcal de Vinaròs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento