Comunitat Valenciana

La Policia investiga la presumpta violació d'un educador a una adolescent en un centre de menors

La Policia Nacional investiga la presumpta violació d'una jove de 17 anys en un centre de menors comesa suposadament per un dels seus educadors, segons publica aquest dimecres Levante-EMV.
Archivo - Arxiu - Policia Nacional en un cotxe patrulla
Archivo - Arxiu - Policia Nacional en un cotxe patrulla
CNP
Archivo - Arxiu - Policia Nacional en un cotxe patrulla

Preguntada per aquest cas, la delegada del Govern a la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé, ha indicat als mitjans que el cas està "en instàncies judicials", ha advocat per "deixar que la justícia actue" i s'ha posat a la seua disposició del que requerisquen.

Des de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives s'ha apuntat que, en aquests moments, en coordinació amb la Delegació del Govern, està recaptant "tota la informació fidedigna disponible" i ha recalcat que ha activat "tots els protocols davant aquest tipus de casos".

Segons la informació publicada per Levante-EMV, la jove, que portava uns dies ingressada en un hospital després de patir una crisi d'ansietat, va confessar que havia sigut agredida sexualment per un educador i va ser sotmesa a exploració per un metge forense que va apreciar lesions compatibles amb eixa denúncia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento