Comunitat Valenciana

El Bo Turístic es reeditarà en 2023

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat que el Bo Turístic que va engegar el Consell en 2020 es reeditarà en 2023 davant l'acolliment que ha tingut.
Platja de Castelló
Platja de Castelló
AYUNTAMIENTO DE CASTELLÓ
Platja de Castelló

Puig ha assenyalat que aquesta mesura "ja suma 32 milions d'euros en ajudes i 100.000 beneficiaris". El president ha qualificat el sector turístic com a "sector clau" pel que ha considerat necessari "acompanyar-li en la seua modernització i digitalització", ha assegurat.

En paral·lel, s'ha referit a la gran oportunitat que suposa apostar per la sostenibilitat energètica, per la qual cosa ha reclamat una aliança públic-privada per a millorar la inversió, el desenvolupament i l'acceleració de projectes d'energies renovables.

En aquest sentit, ha avançat que el Consell autoritzarà noves instal·lacions fotovoltaiques a Alacant, Petrer, Novelda, Crevillent, Xixona i Mutxamel, que se sumaran a les quatre ja aprovades a Elx, amb la finalitat de seguir impulsant les energies renovables.

El cap del Consell també ha destacat que, al costat de l'aposta per la innovació i per la indústria, el Consell també considera prioritari impulsar la cohesió d'aquesta província, a través d'infraestructures que constitueixen "un trampolí per a majors oportunitats".

En aquest sentit, ha destacat l'esforç inversor que s'està realitzant en actuacions com el TRAM d'Alacant, l'Estació Intermodal, el futur TRAM Dénia-Gandia, les millores viàries d'Elx i Alacant, la licitació de l'estudi de la connexió a l'aeroport per part del Govern, o l'impuls a l'àrea de mobilitat Elx-Alacant.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento