Comunitat Valenciana

Óscar Casas protagonitza 'HollyBlood', una paròdia de vampirs a la valenciana per a "divertir i emocionar"

L'actor Óscar Casas encapçala el repartiment de 'Hollyblood', una revisió en clau de comèdia del mite cinematogràfic dels vampirs que constitueix "una de les grans apostes de l'any per a una indústria valenciana en clara recuperació".
L'actor Óscar Casas i el director Jesús Font presenten en Kinépolis 'Hollyblood'
L'actor Óscar Casas i el director Jesús Font presenten en Kinépolis 'Hollyblood'
KINÉPOLIS
L'actor Óscar Casas i el director Jesús Font presenten en Kinépolis 'Hollyblood'

La pel·lícula, que arribarà als cinemes el pròxim 22 de juliol, ha sigut presentada en els cinemes Kinépolis pel propi Casas i pel director, Jesús Font.

Produïda, entre unes altres, per Suica Films ('La mort de Guillem', 'L'ofrena'), aquesta paròdia en clau autòctona de títols com a 'Crepuscle' s'ha rodat íntegrament en diferents escenaris de la ciutat de València i la Comunitat Valenciana.

"És una pel·lícula fantàstica que pretén divertir, entretindre i emocionar", ha assenyalat el director, guanyador de dos premis Ondas pels seus treballs per a la xicoteta pantalla.

"Partint de la premissa de les pel·lícules romàntiques de vampirs, volem que els espectadors passen un moment de terrorífica diversió, amb descàrregues d'adrenalina i molta emoció", afig.

Considerat com un dels actors amb major projecció del moment, Óscar Casas lidera un repartiment on destaquen també Isa Montalbán, Carlos Suárez o el televisiu Jordi Sánchez.

En 'HollyBlood', Casas dona vida a Javi, un adolescent anodí que fa creure a la xica dels seus somnis -seguidora acèrrima d'una saga literària de vampirs- que ell mateix és un d'aquests éssers sobrenaturals. Lògicament, tot es complica quan irromp en escena una vella llegenda sobre autèntics xuplasangs, expliquen fonts de la producció.

"Aquest és una pel·lícula que, abans de res, pretén que l'espectador passe una bona estona, però que també reflecteix els problemes i situacions dels joves, una cosa que en el cinema espanyol no succeïa des de fa més de deu anys", ha destacat el protagonista.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento