Comunitat Valenciana

Puig diu al VCF que cal complir els acords sobre Mestalla i defèn que València siga seu del Mundial en 2030

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha instat el València Club de Futbol (VCF) a complir els acords amb les administracions sobre la construcció de Mestalla i ha defès que la ciutat de València siga una de les seus del Mundial de Futbol de 2030 en cas que la candidatura d'Espanya i Portugal siga la guanyadora.
El president de la Generalitat valenciana, Ximo Puig
El president de la Generalitat valenciana, Ximo Puig
Rober Solsona - Europa Press
El president de la Generalitat valenciana, Ximo Puig

Així ho ha indicat Puig aquest dijous en una roda de premsa que ha oferit després de reunir-se amb la ministra de Transports, Raquel Sánchez, en ser preguntat sobre la seua reunió amb l'expresidenta del VCF, Layhoon Chan. El president ha manifestat que la solució al problema ha de vindre "amb un full de ruta vinculat sempre a la legalitat".

Puig ha indicat que va ser una reunió demanada per Chan, amb qui la Generalitat va mantindre una "relació molt positiva" durant la seua presidència i ha defès que el govern valencià "té una actitud permanent de diàleg i obertura" i que vol una "relació de respecte" amb el club.

Puig ha insistit que el camp ha de tindre les "característiques determinades" i que el club de proporcionar les "garanties financeres perquè el projecte s'ajuste a la realitat".

Quant al Mundial, ha considerat que "la tercera ciutat d'Espanya no podria quedar-se" fora d'aquest esdeveniment. A més, ha insistit que volen que la Comunitat Valenciana participe i espera que els estadis dels altres clubs de màxima categoria puguen acollir aquesta competició. De fet, ha indicat que els equips valencians comptaran amb el suport de la Generalitat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento