Comunitat Valenciana

Un total de 4.377 joves participen en formació en seguretat vial del Circuit Ricardo Tormo aquest curs

L'Escola de Seguretat Vial del Circuit Ricardo Tormo tanca el curs 2021-22 amb un balanç d'un total de 4.377 joves estudiants que han passat per les instal·lacions de Xest.
Alumnes en l'Escola de Seguretat Vial del Circuit
Alumnes en l'Escola de Seguretat Vial del Circuit
GVA
Alumnes en l'Escola de Seguretat Vial del Circuit

Els alumnes completen una jornada en el Circuit en la qual, en sessions teòriques i pràctiques, reben formació en matèria de seguretat vial, ha indicat la Generalitat en un comunicat.

A més, els estudiants visiten les instal·lacions clau del traçat de Xest, des de la sala de direcció de carrera des d'on es dirigeixen les operacions en la pista, fins al podi, passant per la sala de premsa o els boxes.

En total, 3.552 alumnes d'Educació Primària, 786 de Secundària i 39 de la resta d'etapes han tingut l'oportunitat de conéixer de primera mà el Circuit Ricardo Tormo i avançar en el seu coneixement de les normes de seguretat vial de camí a l'objectiu de "zero víctimes en accidents de trànsit", que és el lema de l'escola.

El director de Màrqueting del Circuit, Nicolás Collado, ha assenyalat que "tornar a veure als més joves visitar diàriament el Circuit és una gran satisfacció després de quasi dos anys en els quals no hem pogut amb prou faenes rebre la seua visita".

Collado s'ha mostrat "segur que el pròxim curs tornarem a les xifres prèvies a la pandèmia gràcies a la col·laboració d'AVAE Escola de Conductors, de la Direcció general de trànsit, de Santander Consumer Finance i dels centres educatius que segueixen confiant en el Circuit per a dur a terme la formació en matèria de seguretat vial, que és molt important en l'educació dels més joves".

Les reserves per a realitzar activitats en l'Escola de Seguretat Vial del Circuit per al pròxim curs estan obertes a través del telèfon 962525220 o la pàgina web del Circuit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento