Comunitat Valenciana

Dreamhack València 2022 inclourà per primera vegada una zona retro amb més de 30 màquines arcade per a tota la família

DreamHack València, el major festival de videojocs i oci digital d'Espanya i part del circuit internacional més important del món, comptarà per primera vegada amb una zona retro amb més de 30 màquines arcade per a tota la família.
DreamHack València 2022 inclourà una Zona Retro amb més de 30 màquines arcade per a tota la família
DreamHack València 2022 inclourà una Zona Retro amb més de 30 màquines arcade per a tota la família
DREAMHACK VALENCIA
DreamHack València 2022 inclourà una Zona Retro amb més de 30 màquines arcade per a tota la família

En aquesta zona es podrà gaudir de l''Arcade Museum Experience' i de l'exposició 'TRON: 40 aniversario 1982-2022', dos projectes impulsats per Cultura del Videojoc, Museu del Recreatiu i ZOOO, segons han informat en un comunicat des de l'organització del certamen. El festival se celebra entre divendres que ve i el diumenge en Fira València.

En 'Arcade Museum Experience' es reproduirà un saló recreatiu de l'època daurada dels videojocs Arcade a Espanya. En ell hi haurà més de 30 màquines i pinballs originals que donaran l'oportunitat "de rememorar els millors videojocs clàssics dels anys 80 com Tetris, Street Fighter, Puzle Bubble, Super Pang, Pacman, Final Fight, Metal Slug o Ghost'n Goblins", entre uns altres, ha destacat l'organització.

A més, la zona retro albergarà l'exposició 'TRON: 40 aniversario 1982-2022', que homenatja a un dels clàssics del cinema dels huitanta i referent per als amants dels videojocs. Aquesta pel·lícula, pionera en l'ús del CGI per a efectes especials, va ser la precursora del metaverso i gràcies a aquesta exposició els assistents podran submergir-se en la història del film i descobrir les curiositats del rodatge, han agregat les mateixes fonts.

Així mateix, es podran observar en exclusiva articles únics de la saga, jugar amb el seu pinball i arcades o conéixer les anècdotes privades dels actors que van participar en el seu rodatge.

El director de DreamHack València 2022, Javier Carrión, ha comentat que "la zona retro de DreamHack València està especialment dissenyada perquè tota la família puga gaudir junta de la seua afició pels videojocs".

"Així, pares i mares podran ensenyar als seus fills com eren els primers videojocs que els van enganxar quan tenien la seua edat", ha apuntat Carrión, que ha assenyalat que "els més joves podran aprendre sobre la història de la seua afició favorita i descobrir els secrets d'una obra mestra del gènere com va ser TRON".

Tots dos projectes, desenvolupats de manera conjunta per Cultura del Videojuego, Museo Recreativo i ZOOO, tenen com a objectiu "preservar i divulgar la cultura del videojoc entre els més joves".

DreamHack València inclourà competicions d'esports, tornejos LAN, música en directe, meet&greet, zona d'exposició, conferències, concursos de cosplay i més activitats específicament orientades per als amants dels videojocs i la cultura juvenil, ha afegit l'organització.

Igualment, ha ressaltat que les primeres competicions anunciades per a enguany "han convertit ja el festival en la cita més important d'esports a nivell nacional, en poder donar cabuda a tornejos tan destacats com el del circuit femení CS:GO, Halo Championship Sèries, ESL Challenger o Starcraft 2".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento