Comunitat Valenciana

Malena Alterio i Antonio Pagudo presenten 'Mamá no enRedes' en el Festival de Cinema de Paterna

El Festival de Cinema Antonio Ferrandis de Paterna (València), juntament amb els cinemes Kinépolis València, acolliran aquest dijous 30 la presentació de la comèdia 'Mamà no enRedes', escrita i dirigida per Daniela Fejerman ('A mi madre le gustan las mujeres').
Cartell de "Mamà no enRedes"
Cartell de "Mamà no enRedes"
FESTIVAL DE CINE DE PATERNA
Cartell de "Mamà no enRedes"

La projecció comptarà amb la presència de la realitzadora i de dos dels seus protagonistes: Malena Alterio ('Señoras del (h)ampa') i Antonio Pagudo ('La que se avecina'), anuncia el consistori.

Alterio interpreta a Clara, una mare de dos joves adolescents que s'anima a registrar-se en una aplicació de cites. Quan els seus fills troben el seu perfil, s'embarcaran en la delirant aventura de boicotejar els lligues de la seua mare, sobretot quan la dona inicia una relació seriosa amb un argentí molt més jove.

'Mamà no enRedes' arribarà als cinemes aquest divendres 1. Serà la setena pel·lícula preestrenada al Festival de Cinema de Paterna en 2022, seguint el deixant de títols com 'La abuela', 'Competencia oficial', 'Malnazidos', 'Camera Café. La película', 'El juego de las llaves' o 'Live isLife'.

Les preestrenes d'aquest certamen, organitzats per l'Ajuntament de Paterna i Kinépolis amb la col·laboració de Consultia Business Travel, busquen consolidar la connexió entre València i els principals noms que integren el cinema espanyol a través de presentacions especials.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento