Comunitat Valenciana

La Generalitat ofereix 300 entrades més per al macroconcert amb motiu del 40 aniversari de l'Estatut d'Autonomia

La Generalitat ofereix 300 entrades més per a assistir el 2 de juliol al macroconcert amb motiu del 40 aniversari de l'Estatut d'Autonomia, després d'esgotar-se les 5.500 localitats que s'han oferit fins ara, que es podran obtindre de manera gratuïta a partir de les 12.00 hores de matí. A més, els tiquets també estaran disponibles en taquilla a partir de les 20.00 hores.
Macroconcert amb motiu del 40 aniversari de l'Estatut d'Autonomia
Macroconcert amb motiu del 40 aniversari de l'Estatut d'Autonomia
GVA
Macroconcert amb motiu del 40 aniversari de l'Estatut d'Autonomia

El concert d'aquest dia festiu per a tots els valencians i valencianes començarà les 22:00 hores amb les actuacions d'Alba Reche, el Ball de la Moma de Xàtiva, Los Chikos del Maíz, la Capella del Misteri d'Elx, El Diluvi, La María, Al Tall, Julio Bustamante, la Muixeranga i els Tornejants d'Algemesí, Gegants i Cabets d'Ontinyent, Miquel Gil i Pep Gimeno 'El Botifarra'.

La Generalitat ha organitzat aquest esdeveniment commemoratiu per a celebrar els 40 anys de l'aprovació i entrada en vigor de l'Estatut d'Autonomia de la Comunitat Valenciana, un concert que se celebrarà aquest dissabte 2 de juliol a la Plaça de Bous de València.

El Govern valencià vol implicar a la ciutadania en la commemoració dels 40 anys de la norma bàsica de tots els valencians i valencianes.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento