El Cel es tenyeix de mil colors

Es cel de Barcelona es convertirà en una manta engalanada pel vol dels estels i l’esclat de so i color dels coets que serviran per dir adéu a les festes de la Mercè.
El front marítim serà aquest cap de setmana un dels punts neuràlgics de les festes de la Mercè.
El front marítim serà aquest cap de setmana un dels punts neuràlgics de les festes de la Mercè.
Arxiu
El front marítim serà aquest cap de setmana un dels punts neuràlgics de les festes de la Mercè.
La Trobada internacional d’estels serà l’acte central de la Festa del Cel. Es farà demà dissabte i diumenge a la platja de Sant Sebastià, a partir de les 10.00 hores.

També  hi haurà un míting d’aerostació durant tot el cap de sermana (10.00 h). Avui divendres hi haurà exhibicions de vol al Moll de la Marina, que el dissabte i el diumenge es completaran amb enlairaments de globus a la platja de la Nova Icària.

Concurs pirotècnic

Un mar il·luminat de nit. Aquesta imatge romàntica serà el rerefons del VIIIè Festival Pirotècnic Internacional, que avui divendres comptarà amb la participació de Brasil. Promo 3 ha preparat un espectacle força colorista i lluminós, i una mica menys sorollós que els focs característics dels països mediterranis.

Demà dissabte, la companyia francesa Pirotecnia SAS tancarà el concurs amb una pluja d’espurnes de foc sobre les onades del mar.

Participació de Pep Sala

Com la guinda de tot pastís, a la Mercè no hi podia faltar el Piromusical, que un any més tornarà a congregar un públic massiu a l’avinguda Maria Cristina (diumenge, 22.00 h).

El cantant i compositor Pep Sala ha gravat per a l’ocasió alguns èxits del grup Sau, altres temes que va interpretar amb La Banda del Bar i d’altres en solitari, per tal de sincronitzar-los amb la pirotècnia. Abans es farà un homenatge a Mario Igual Baseda, creador de piromusicals per a Barcelona, Singapur, Bagdad i Cannes.

* Info. a www.bcn.es/merce

Mostrar comentarios

Códigos Descuento