Comunitat Valenciana

El jutjat deixa en llibertat amb mesures cautelars al sisé detingut per les agressions sexuals de Burjassot

El Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 5 de Paterna (València) ha deixat en llibertat amb mesures cautelars al sisé detingut per les agressions sexuals a dos xiquetes el passat 16 de maig a Burjassot.
Archivo - Arxiu - Ciutat de la Justícia de València
Archivo - Arxiu - Ciutat de la Justícia de València
Rober Solsona - Europa Press
Archivo - Arxiu - Ciutat de la Justícia de València

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), l'arrestat, major d'edat, va ser posat aquest dijous a la disposició del jutjat, que la seua titular va acordar la seua llibertat provisional amb mesures d'allunyament i prohibició de comunicació respecte a les víctimes.

Així mateix, la magistrada va acordar per al jove compareixences periòdiques en seu judicial. La causa passarà ara a ser tramitada per Instrucció 1 de Paterna.

El jove va ser detingut sobre les 8 hores del dimecres i se li atribueix la seua presumpta participació en la violació grupal a una menor de 12 anys i una altra individual a una xiqueta de la mateixa edat a Burjassot. Les víctimes suposadament no coneixien als agressors i havien quedat amb ells a través d'Instagram.

Com a presumptes autors de les agressions van ser detinguts, a més, cinc joves, tots ells menors d'edat, d'entre 15 i 17 anys. El jutge va acordar en el seu moment lliberteu vigilada amb allunyament per a tots ells, en contra del criteri de la Fiscalia, que va recórrer aquesta decisió i va sol·licitar l'internament dels menors per considerar aquesta mesura "més adequada als fets".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento