Comunitat Valenciana

La Generalitat reduirà preus i zones del TRAM d'Alacant "abans de l'estiu"

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana té previst reduir preus i zones del TRAM d'Alacant "abans de l'estiu" i espera que la línia 9 estiga en funcionament al complet abans que acabe aquest any.
Archivo - Arxiu - Imatge del TRAM
Archivo - Arxiu - Imatge del TRAM
GVA
Archivo - Arxiu - Imatge del TRAM

Així ho ha anunciat la consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Rebeca Torró, en la seua intervenció inicial davant Les Corts, on també ha indicat que ja està redactat el projecte bàsic per a la connexió de les estacions de Luceros i Adif.

Així, ha indicat que s'està treballant en l'ampliació de la xarxa alacantina i de la zona TAM (Transport Alacant Metropolità) amb ajuntaments.

Entre els projectes es troba l'estudi informatiu de la prolongació del tramvia a Sant Joan d'Alacant, que es troba en informació pública.

SANTA POLA-ELX

Quant a la xarxa viària, la consellera ha destacat el desdoblament de la carretera Santa Pola-Elx. El tram entre Valverde-Sendera de Cenizas ja està acabat, amb una inversió de dos milions d'euros, i al setembre, ha anunciat Torró, s'iniciaran les obres del segon tram, amb un pressupost de 2,5 milions.

El tercer tram, que té un import de 3,4 milions d'euros, està en procés de licitació i de l'última fase, de 2,3 milions, s'estan preparant els corresponents plecs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento