Comunitat Valenciana

Detingut pel triple atropellament a l'Alfàs del Pi un home que es va negar a fer-se un control d'alcoholèmia

La Policia Local d'Alfàs del Pi ha detingut un home per conducció temerària després d'haver-hi presumptament atropellat tres persones quan estaven a la terrassa d'un bar a la localitat alacantina de l'Alfàs del Pi, segons han confirmat a Europa Press fonts municipals.
Archivo - Arxiu - Imatge d'un SAMU
Archivo - Arxiu - Imatge d'un SAMU
GVA
Archivo - Arxiu - Imatge d'un SAMU

Segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU), el succés s'ha registrat de matinada, sobre les 1.30 hores, a l'Avinguda de l'Albir, a l'Alfàs del Pi. Pel que sembla, un vehicle es va pujar a la vorera i va atropellar la gent que es trobava en eixe moment en la terrassa d'un bar.

L'home, un ciutadà de nacionalitat polonesa, suposadament es va negar a sotmetre's a una prova d'alcoholèmia malgrat els evidents símptomes d'haver consumit alcohol que presentava. Es preveu que al llarg del dia de hui passe a disposició judicial, segons les mateixes fonts.

Fins a la zona es van mobilitzar dos unitats de SVB i SAMU, que van assistir a tres persones que presentaven policontusions. Una d'elles va rebre l'alta en el lloc i les altres dos, un home de 37 anys i una dona de 62, van ser traslladats pels SVB a l'Hospital Marina Baixa de la Vila Joiosa i que ja estan en les seues cases, segons l'Ajuntament.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento