Comunitat Valenciana

Oltra demana "anar pas a pas" en el canvi de llei d'Espectacles Públics que planteja Justícia per abolir la prostitució

-
Archivo - Arxiu - Imatge d'arxiu de Mónica Oltra
Archivo - Arxiu - Imatge d'arxiu de Mónica Oltra
EUROPA PRESS
Archivo - Arxiu - Imatge d'arxiu de Mónica Oltra

La vicepresidenta del Consell i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha demanat "anar pas a pas" en la modificació de la llei d'Espectacles Públics que planteja Justícia per a abolir la prostitució.

Oltra s'ha manifestat així aquest dilluns davant els mitjans després de visitar amb la consellera d'Educació, Cultura i Esport, Raquel Tamarit, el CEIP Tombatossals de Castelló que compta amb assistència terapèutica infantil (PATI) en ser preguntada si en aquesta qüestió deuria haver-hi col·laboració institucional.

La consellera, que ha assegurat que "sempre" aposta per la col·laboració, el diàleg i la cooperació, en ser preguntada si es pot millorar aquesta modificació de la llei d'Espectacles respecte a l'abolició de la prostitució, ha explicat que la Conselleria ha fet les seues al·legacions i ara està en fase de veure què passa amb elles. "Anirem pas a pas", ha dit.

Mónica Oltra va assegurar divendres passat que el Consell "no està en tessitura de desacord" en relació amb la proposta de Justícia d'abolir la prostitució i va considerar que les al·legacions d'Igualtat formen part d'un "procés normal". A més, va valorar el pacte aconseguit entre Compromís i PSPV en el ple de València d'aquest dijous sobre aquest tema.

Igualtat considera que aquesta modificació "no resulta apropiada" perquè l'eradicació d'aquesta pràctica és "competència estatal" i critica Justícia per "arrogarse competències" en matèria de prevenció de la violència contra les dones que corresponen a la seua àrea de gestió.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento