Comunitat Valenciana

Sufoquen l'incendi d'un tràiler aparcat a escassos metres d'una gasolinera a la Font de la Figuera

Agents de la Guàrdia Civil han sufocat l'incendi d'un camió tràiler que estava aparcat a escassos metres d'una gasolinera de la Font de la Figuera, segons ha informat l'Institut Armat en un comunicat.
Archivo - Arxiu - Agent de la Guàrdia Civil
Archivo - Arxiu - Agent de la Guàrdia Civil
GUARDIA CIVIL
Archivo - Arxiu - Agent de la Guàrdia Civil

L'incident va tindre lloc el passat 23 de maig, sobre les 18.10 hores, quan el conductor d'un tràiler va decidir estacionar en una estació de servici davant una avaria mecànica del seu vehicle.

Després d'escassos minuts, va explotar un dels pneumàtics semiremolc, la qual cosa va provocar un incendi. Diversos agents de la Guàrdia Civil es trobaven per casualitat pròxims al lloc dels fets, amb el que van acudir a veure què ocorria.

En veure que el camió estava aparcat a uns 15 metres dels sortidors de combustible i davant l'amenaça que el foc poguera aconseguir-los, van utilitzar els extintors de la gasolinera.

Igualment, un altre agent va avisar els bombers i es va encarregar d'indicar als usuaris de l'estació de servici i del restaurant que s'allunyaren de les finestres i es protegiren davant una possible explosió.

Els agents, després de buidar els extintors i no haver aconseguit sufocar el foc, es van veure obligats a utilitzar un extintor industrial de 50 quilograms.

Van localitzar el focus de l'incendi, el qual es trobava en els baixos del tráiler. Els agents es van introduir sota el camió i, finalment, després de 15 minuts van aconseguir apagar l'incendi i evitar que s'estenguera a la resta de pneumàtics.

Actualment, existeix una investigació per a aclarir si existeix algun tipus de responsabilitat en les quals poguera haver incorregut el conductor del camió.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento