Comunitat Valenciana

València Activa selecciona 10 startups valencianes per a mostrar els seus productes en un espai al Palo Market Fest

València Activa, a través de VIT Emprende, ha llançat una convocatòria per a facilitar un espai en Palo Market Fest 2022 a deu projectes emprenedors valencians, perquè puguen disposar del seu propi espai d'exposició i venda, que els permetrà donar a conéixer els seus productes i establir sinergies amb diferents públics per a així fer créixer els seus projectes.
València Activa selecciona 10 startups per al Palo Market Fest
València Activa selecciona 10 startups per al Palo Market Fest
AYUNTAMIENTO DE VALÈNCIA
València Activa selecciona 10 startups per al Palo Market Fest

La tinent de Desenvolupament Innovador, Pilar Bernabé, ha explicat que aquestes iniciatives "són molt importants per a l'emprenedoria local perquè visibilitzem el potencial del talent de la ciutat. Les deu startups seleccionades donaran a conéixer les seues creacions en un esdeveniment que reuneix a un gran nombre de persones, als qui s'ofereix l'oportunitat d'arribar al públic".

Les startups que presenten sol·licitud hauran de formar part de la xarxa VIT Emprende, Co-Crea-Te o Espai Lidera i hauran de tindre domicili fiscal i/o social i/o residència en el terme municipal de València. A més, hauran de tindre els seus propis productes actius en el mercat o en una fase avançada per a poder exhibir-los en el stand.

Els projectes innovadors que vullguen comptar amb un espai en est hauran de presentar les seues sol·licituds enviant un mail a vitemprende@valenciactiva.es fins al 27 de maig a les 12.00 hores, segons ha informat l'Ajuntament en un comunicat.

Palo Market Fest és un festival d'oci, comerç i cultura que promociona iniciatives emergents de nous creadors. Tindrà lloc els pròxims 17, 18 i 19 de juny als Jardins de Vivers on es mostraran productes creats fabricats tenint en compte l'ètica social i el respecte mediambiental.

L'esdeveniment reunirà disseny, moda, gastronomia alternativa, productes gourmet, mobles xicotets, roba vintage, calçat artesanal, joieria, llibres o ulleres reciclades, entre uns altres.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento