Comunitat Valenciana

Francis Puig arriba al jutjat disposat a aclarir "dubtes" i "errors nombrosos" de l'UCO sobre les subvencions

Francis Puig, l'administrador de Comunicacions dels Ports SL i Mas Mut Producciones SL i germà del president de la Generalitat, Ximo Puig, ha arribat aquest dilluns sobre les 9.10 hores a la Ciutat de la Justícia de València, on està citat a declarar com investigat en la causa en la qual s'instrueixen presumptes irregularitats en ajudes concedides a les seues empreses, disposat a aclarir els "dubtes" i "errors nombrosos" de l'informe que va elaborar l'UCO en aquest procediment.
Francis Puig a la seua arribada a la Ciutat de la Justícia de Valèncoa
Francis Puig a la seua arribada a la Ciutat de la Justícia de Valèncoa
ROBER SOLSONA
Francis Puig a la seua arribada a la Ciutat de la Justícia de Valèncoa

Així ho ha indicat el seu advocat, Javier Falomir, a la seua arribada als jutjats, acompanyant al seu client. El lletrat ha indicat als mitjans que estan "contents de poder vindre a declarar, sobretot, a aclarir els dubtes i els errors, que són nombrosos, de l'informe de l'UCO i, tractar amb açò, de tancar com més prompte millor el desafortunat procediment que tant dany està fent al meu client i a la seua família".

Per la seua banda, Francis Puig, preguntat per si farà declaracions als nombrosos mitjans que li esperen l'eixida de la seua declaració, únicament ha replicat: "Veurem, veurem".

El jutge que investiga les suposades irregularitats en subvencions a empreses vinculades a Francis Puig li ha citat a declarar aquest dilluns, com a sol·licitant de les ajudes, mentre que el dimecres està fixat la compareixença de l'administrador de Canal Maestrat SL, Juan Enrique Adell Bovell.

El Jutjat d'Instrucció número 4 de València investiga la possible adjudicació fraudulenta de subvencions de la Generalitat valenciana, de la Generalitat catalana i del Govern d'Aragó a les mercantils Comunicacions dels Ports, Mas Mut, Canal Maestrat, Nova C.B i Kriol Produccions entre els anys 2015 i 2018.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento