Comunitat Valenciana

La companyia valenciana Mujeres en construcción estrena aquest cap de setmana la seua obra 'Eternas'

La companyia valenciana Mujeres en construcción estrena aquest cap de setmana a la sala Sporting Russafa de València la seua obra 'Eternas', segons ha informat l'entitat en un comunicat.
Cartell d''Eternas'
Cartell d''Eternas'
MUJERES EN CONSTRUCCIÓN
Cartell d''Eternas'

La peça té per fil conductor la lluita de les dones per arribar a ser elles mateixes en lloc del que la societat els exigeix que siguen, "una lluita que compromet ment, ànima i cor en un conflicte que més d'una vegada afecta a la salut mental i desemboca en el més tràgic dels finals", han indicat les mateixes fonts.

En aquesta obra s'ha tractat de plasmar aquesta problemàtica a través de les figures de dones artistes de diferents àmbits, amb la doble intenció de visibilitzar un problema social i la figura de les dones, que és el segell propi d'aquesta companyia.

Es tracta d'una peça que fusiona dansa, teatre i música i convida al públic a gaudir al mateix temps que a reflexionar sobre les desigualtats que afecten a les dones i les seues conseqüències, així com la salut mental.

Els textos, creats expressament per a aquesta peça, són obra de l'escriptora i fiscal valenciana Susana Gisbert. La música compta amb composicions originals de la també valenciana Raquel Sánchez i l'execució és a càrrec de Susana Mompó i Elisa Chuliá (ballarines), Paula Marí (actriu) i Elena Domenech (pianista). També les coreografies són pròpies de les mateixes ballarines i creades per a l'obra.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento