Comunitat Valenciana

Narciso Estellés i José Monserrat, nous càrrecs orgànics de Cs després de les últimes dimissions

La direcció de Cs ha completat aquest dilluns els nomenaments del comité autonòmic a la Comunitat Valenciana després de les últimes dimissions, amb l'objectiu de reforçar el projecte i l'estructura del partit per a seguir treballant en el seu "projecte liberal".
Archivo - Arxiu - El regidor de Ciudadanos (Cs) en l'Ajuntament de València Narciso Estellés
Archivo - Arxiu - El regidor de Ciudadanos (Cs) en l'Ajuntament de València Narciso Estellés
CS
Archivo - Arxiu - El regidor de Ciudadanos (Cs) en l'Ajuntament de València Narciso Estellés

En concret, Narciso Estellés és el nou secretari delegat d'Acció Institucional i José Monserrat de Programes i Àrees Sectorials, anuncia la formació 'taronja'.

Aquestes incorporacions es produeixen després de les dimissions de Jesús Gimeno i Vicente Ten, ex-secretaris d'Acció Institucional i Finances de Cs a la Comunitat, que van anunciar fa unes setmanes que deixaven el càrrec orgànic per motius "estrictament personals" i es mantenien com a afiliats.

Narciso Estellés és enginyer en organització industrial i enginyer tècnic industrial per la Universitat Politècnica de València, professional en direcció d'organitzacions, qualitat empresarial i equips d'alt rendiment, amb més d'una dècada en el sector privat i més d'una altra dècada en el públic. Des de 2015 és regidor en l'Ajuntament de València i fins ara exercia com a secretari d'Acció Institucional a la província de València.

José Monserrat, per la seua banda, és catedràtic d'universitat i especialista en innovació industrial en el sector de les telecomunicacions i les tecnologies de la informació. Des de 2020 dirigeix el grup d'experts de Cs a la Comunitat, conformat per més de 120 professionals de diversos àmbits.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento