Comunitat Valenciana

S'afona part del sostre d'un supermercat a Gandia, sense ferits

Efectius del Consorci Provincial de Bombers de València han intervingut aquest divendres a la localitat de Gandia, on s'ha afonat part del sostre d'un supermercat. Cap persona ha requerit d'assistència sanitària.
S'afona part del sostre d'un supermercat a Gandia
S'afona part del sostre d'un supermercat a Gandia
CONSORCIO PROVINCIAL DE BOMBEROS
S'afona part del sostre d'un supermercat a Gandia

El sinistre ha ocorregut sobre les 13.00 hores en un establiment situat en el carrer Lector Romero. El Consorci ha mobilitzat fins al lloc dels fets mitjans dels parcs de Gandia, Oliva, Alzira, comandaments i la Unitat de Rescat en Emergències i Catàstrofes (UREC), segons ha informat el cos provincial. També han acudit efectius de la Policia Local.

A causa de la gran quantitat de runes, s'ha activat també l'unitat canina de l'ONG IAE. Malgrat que el supermercat havia sigut desallotjat, els rescatadores de la UREC juntament amb gossos de la unitat canina han revisat la zona per a acabar de descartar que persones pogueren estar atrapades sota les runes.

Paral·lelament, els bombers treballen en el sanejament del sostre, en existir risc de caiguda de més elements. S'empra per a açò un vehicle d'altura i una grua de l'empresa, amb la finalitat de poder treballar des de l'exterior. Una vegada els bombers acaben aquest sanejament es preveu que seguisquen treballant des de l'interior, han precisat des del Consorci.

El Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) ha mobilitzat una unitat del SAMU, que roman en el lloc de manera preventiva. L'equip mèdic no ha realitzat fins al moment cap assistència, han informat per la seua banda fonts sanitàries.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento