Comunitat Valenciana

Álvaro López-Jamar substitueix Pablo Font de Mora al capdavant d'Amics de l'Òpera

L'associació Amics de l'Òpera i de les Arts de la Comunitat Valenciana (AOA) ha triat president a Álvaro López-Jamar en substitució de Pablo Font de Mora, que va ser nomenat president del Patronat del Palau de les Arts al desembre de 2019, segons ha informat l'associació en un comunicat.
Archivo - Arxiu - Palau de les Arts
Archivo - Arxiu - Palau de les Arts
GVA
Archivo - Arxiu - Palau de les Arts

López-Jamar és advocat i des de 2010 delegat a València de la Fundació Eutherpe, que promou concerts i activitats musicals. Així mateix, l'assemblea d'AOA va procedir a l'elecció de nou Consell Rector, format per la professora de la UV i la UOC, i treballadora del Palau de Les Arts, Berta Tubillejas com a secretària, i el musicòleg i gestor cultural Tresorer Jerahy García com a tresorer.

Així mateix, la integren com a vocals Manuel Muñoz, periodista i exdirector del Palau de la Música de València; Beatriz Traver, musicòloga i gestora cultural; Blanca Vázquez, soprano i gestora cultural; Francisco Martínez, metge; Ignacio Ríos, economista i empresari i Nuria Diego, periodista. No es va presentar candidatura alternativa ni va haver-hi vots en contra, per la qual cosa l'elecció es va produir per assentiment.

El nou president ha explicat que entre els seus objectius es troben consolidar l'actual base social d'AOA i incrementar-la amb membres més joves, dissenyar un programa d'activitats nou amb participació de joves cantants, fomentar la participació dels associats i establir acords de col·laboració amb altres entitats públiques i privades.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento