Comunitat Valenciana

El Museu de les Ciències acull una trobada sobre canvi climàtic amb diversos premis Jaume I en el Dia de la Terra

La Ciutat de les Arts i les Ciències organitza, en col·laboració amb els Premis Rei Jaume I i la Fundació Valenciana d'Estudis Avançats (FVEA), una jornada especial amb motiu del Dia de la Terra, que se celebra cada 22 d'abril, i amb la qual es pretén conscienciar a la societat i aportar solucions als greus problemes generats per la desertificació i el canvi climàtic.
Archivo - Museu de les Ciències de València
Archivo - Museu de les Ciències de València
GVA
Archivo - Museu de les Ciències de València

En l'esdeveniment participaran els Premis Rei Jaume I de Protecció del Medi Ambient José Luis Rubio, Fernando Maestre, Fernando Valledares, José Antonio Nebot i Anna Traveset. L'accés és lliure fins a completar aforament, segons informa la Generalitat en un comunicat.

Al matí, de 10 a 14 hores, se celebrarà a l'Auditori del Museu de les Ciències la trobada 'Desertificació i Canvi Climàtic. Passant a l'acció', on es realitzaran taules redones, ponències i diverses activitats divulgatives.

Després de la presentació, en un acte que comptarà amb la presència del director de la FVEA Javier Quesada, començarà la sessió de ponències i taula redona en la qual participaran els Premis Rei Jaume I José Luis Rubio, Fernando Maestre, Fernando Valladares, José Antonio Nebot i Anna Traveset com a ponents. L'acte serà clausurat pel professor Santiago Grisolía.

A partir de les 18 hores es desenvoluparà una activitat lúdica en l'escenari del Passeig Nord del Museu, en la qual participaran també els científics i investigadors Fernando Maestre i Fernando Valladares, juntament amb el doctor en Física de partícules i divulgador científic Javier Santaolalla.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento