Comunitat Valenciana

Intervinguts 120 quilos de canonada de coure a Pinet

Efectius de l'Equip Roca de la Guàrdia Civil de Xàtiva han detingut dos persones persones, en el marc de l'Operació 'Avicob', pel robatori amb força de 120 quilos de canonades de coure a granges avícoles destinades a la refrigeració dels animals a Pinet.
Canonada de coure intervinguda
Canonada de coure intervinguda
OPC
Canonada de coure intervinguda

L'Equip Roca de Xàtiva, encarregat de l'operació, ha posat fi a la investigació a la població valenciana de Pinet, la principal activitat econòmica de la qual és la cria d'animals en aquestes granges.

L'operació va començar al març de 2022 en tindre coneixement de la comissió del primer robatori.

A causa de la comissió reiterada del robatori de coure en diferents granges de la localitat, l'Equip Roca de Xàtiva, al costat de la Guàrdia Civil de Beniganim, va iniciar perquisicions que van tindre com resultat la detenció d'un home de 53 anys, de nacionalitat espanyola, amb 120 quilograms de canonada de coure valorat en 1.000 euros a l'interior del seu vehicle.

A més, a finals del passat mes de març, els agents van procedir a la investigació d'un altre home, a la localitat de Carcaixent, de 31 anys i de nacionalitat espanyola, pels mateixos fets. Les diligències han sigut entregades al Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 3 d'Ontinyent.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento