Comunitat Valenciana

LABdeseries debat com retraten les sèries la realitat i celebra els 25 anys de 'Al salir de clase'

El festival LABdeseries tornarà el dimecres 27 en la seua tercera edició a la Mutant, on celebrarà una de les seues jornades amb dos propostes diferents: un debat sobre com retraten les sèries la realitat i la celebració de les noces de plata de la mítica 'Al salir de clase'.
Fotografia de la sèrie 'Al salir de clase'
Fotografia de la sèrie 'Al salir de clase'
FACILITADA POR LA MUTANT
Fotografia de la sèrie 'Al salir de clase'

Per què les cases dels protagonistes de les sèries no s'assemblen a les nostres? Per què algunes relacions són tan diferents? Aquestes preguntes es plantejaran en la xarrada programada el pròxim 27 d'abril a les 18 hores.

Les guionistes Leticia Dolera i Olatz Rierol, creadores de les series 'Vida perfecta' i 'Supernormal', parlaran sobre la manera en què les sèries retraten personatges, conflictes i maneres de viure, avança La Mutant.

A continuació, a les 20 hores arribarà el moment de recordar un dels títols més icònics estrenats en la televisió espanyola. Es compleixen 25 anys de la primera sèrie juvenil a Espanya. Telecinco va estrenar 'Al salir de clase' en 1997 i es va mantindre en antena amb bones audiències fins el 2002.

En la sessió es repassarà el que va suposar aquella ficció i com ha evolucionat el gènere des d'aleshores. La xarrada, moderada per la periodista Mariola Cubells, comptarà amb un dels seus creadors, Eduardo Zaramella, i diversos actors que van participar en la sèrie com la pròpia Leticia Dolera o Athenea Mata.

La Mutant torna a ser seu oficial del LABdeseries en el seu afany per pensar les sèries i convertir-se en lloc de trobada per als serièfils. Les entrades es poden adquirir de manera gratuïta a través de la web de l'espai.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento