Comunitat Valenciana

Ucraïna.- El Centre d'Idiomes de la UV imparteix cursos d'espanyol per a la integració de persones refugiades

La Universitat de València (UV), a través del seu Centre d'Idiomes i en col·laboració amb Divina Seguros impartirà cursos d'espanyol per als ciutadans ucraïnesos desplaçats per la guerra.
Inici dels cursos
Inici dels cursos
UV
Inici dels cursos

Els cursos, en modalitat intensiva, els permetran adquirir nivells entre l'A1 i A2, possibilitant trencar la barrera més important amb la qual es troben els refugiats i refugiades, l'idioma.

El Centre d'Idiomes de la Universitat de València va presentar l'11 d'abril el programa de cursos d'espanyol per a la integració de persones refugiades de la guerra d'Ucraïna amb la finalitat de poder explicar la finalitat del programa i donar començament a les classes.

Aquests cursos, seran intensius, de dilluns a divendres, tindran una durada de dos mesos i estan plantejats perquè els i les estudiants puguen adquirir competències entre un nivell A1 i un nivell A2, segons el Marc de Referència de Llengües de la Unió Europea, i forma part del Pla d'Acció de la UV amb Ucraïna.

En l'acte de presentació dels cursos van participar el vicerector d'Internacionalització i Multilingüisme, Carles Padilla; la vicerectora de Sostenibilitat, Cooperació i Vida Saludable, Pilar Serra, la degana de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València, Amparo Ricós, el Cònsol Honorari d'Ucraïna a València, Pablo Gil i Armando Nieto, Director General de Divina Seguros.

En paraules del vicerector d'Internacionalització i Multilingüisme, Carles Padilla, "el Centre d'Idiomes UV serà el punt de referència no només per als cursos d'espanyol sinó també per a totes les accions que s'organitzen en favor de les persones refugiades procedents d'Ucraïna".

"La Universitat posarà tots els mitjans a la seua disposició perquè la seua estada a València siga el més còmoda i profitosa possible, sense perdre de vista l'horitzó de tornar al seu país per a ajudar a recuperar la democràcia, l'economia i el benestar social quan acabe la guerra", agrega.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento