Comunitat Valenciana

Feceval es marca com a objectiu de 2022 un mapa escolar "estable" per a les escoles de 0 a 3 anys

El "sosteniment" de les escoles 0-3 anys amb un mapa escolar "estable" per a aquests centres és un dels principals objectius que es marca en la seua agenda de treball la Federació de Centres d'Ensenyament de València Feceval-CECE.
Assemblea General Ordinari de Feceval-CECE
Assemblea General Ordinari de Feceval-CECE
FECEVAL-CECE
Assemblea General Ordinari de Feceval-CECE

La patronal de l'escola concertada ha celebrat la seua Assemblea General Ordinari i ha fixat entre els seus eixos d'actuació per a 2022, a més, la reforma laboral, la FP, l'augment del mòdul d'altres despeses, l'ampliació de plantilles, especialment l'orientador en primària, i la millora en l'ordre del pagament delegat.

L'assemblea, desenvolupada en l'Auditori Santiago Grisolía del Museu dels Ciències de València, va comptar amb l'assistència i intervenció del secretari autonòmic d'Educació i Formació Professional, Miguel Soler.

En la salutació de benvinguda als assembleistes, el president de Feceval-CECE, Alberto Villanueva, va posar en valor el treball desenvolupat en els últims mesos en el comité executiu de Madrid de CECE, informa l'entitat en un comunicat.

En clau autonòmica, va realitzar una anàlisi sobre el contingut de la nova llei de FP recentment aprovada i va anunciar la celebració del congrés nacional CECE 2022, que tindrà com seu la ciutat d'Alacant.

Per a Villanueva, després de valorar el treball que ha desenvolupat Feceval en l'últim exercici, "l'essencial cara al futur serà mantindre una organització forta, amb presència en tots els fòrums de decisió en l'àmbit local i nacional i així mateix propiciar un diàleg obert amb sindicats, patronals, entitats afins i administracions públiques amb el propòsit de continuar donant el millor servicis als centres educatius que confien des de fa més de quatre dècades en aquesta patronal".

Així mateix, en l'assemblea es va dur a terme l'aprovació de pressupostos i comptes per part dels representants dels centres federats.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento