Comunitat Valenciana

Alacant aprova noves ajudes de 230.000 euros al sector del comerç i l'hoteleria

L'Ajuntament d'Alacant ha aprovat una subvenció per a donar suport al sector del comerç i l'hoteleria, amb una línia d'ajudes destinades a entitats i associacions per valor de 230.000 euros, per a impulsar campanyes, projectes i iniciatives que afavorisquen la seua reactivació, promoció i dinamització.
Archivo - Arxiu - Façana de l'Ajuntament d'Alacant
Archivo - Arxiu - Façana de l'Ajuntament d'Alacant
AYUNTAMIENTO DE ALICANTE
Archivo - Arxiu - Façana de l'Ajuntament d'Alacant

Amb aquestes retribucions, el consistori pretén redefinir el seu model tradicional i posicionar als comerços i restaurants en la transformació digital i tecnològica, adequar la seua estratègia de màrqueting, activar la seua visibilitat i impulsar la seua competitivitat, així com la seua projecció exterior, segons informa en un comunicat.

La regidora de Comerç i Hoteleria, Lidia López, ha posat en valor les ajudes i ha destacat que enguany compten "amb un increment de 70.000 euros, i es creen per a seguir donant suport a la nostra hoteleria i comerç".

Així mateix, ha indicat que "és fonamental la implicació de les administracions públiques si volem que la recuperació arribe com més prompte millor i, per a açò, engeguem aquestes subvencions amb accions com a campanyes i projectes tecnològics, que se sumaran a la línia de bons Comerç que pròximament activarem".

A aquest pla es podran presentar les associacions domiciliades a Alacant que agrupen majoritàriament establiments destinats a les activitats de comerç al detall i d'hoteleria, així com les associacions de venedors en mercats ambulants municipals.

La línia d'ajudes estableix que se subvencionaran accions realitzades des de l'1 de gener fins al 27 de novembre de 2022, i es podran concedir subvencions de fins al 100%, amb un límit de 25.000 euros per sol·licitant.

Els projectes respondran l'objectiu principal de millorar la competitivitat dels establiments del comerç i l'hoteleria d'Alacant amb iniciatives desenvolupades per les seues associacions representatives que els posen en valor, dinamitzen les àrees comercials, afavorisquen la vitalitat de la pròpia ciutat i servisquen per a compensar els efectes adversos de la crisi sanitària.

El termini de presentació de sol·licituds és de 20 dies naturals a explicar des de l'endemà de la publicació de la convocatòria en el BOP d'Alacant. Els interessats a sol·licitar les presents ajudes ho faran a través de la seu electrònica de l'Ajuntament d'Alacant, comerç i hoteleria.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento