Comunitat Valenciana

L'home acusat de matar el fill d'11 anys a Sueca, demà davant el jutge

L'home detingut diumenge per presumptament matar el seu fill, d'11 anys, a ganivetades al seu domicili de la localitat valenciana de Sueca passarà finalment demà dimecres a disposició judicial, segons han informat a Europa Press fonts de l'Institut Armat.
Archivo - Guàrdia Civil
Archivo - Guàrdia Civil
GUARDIA CIVIL
Archivo - Guàrdia Civil

El tràgic succés va tindre lloc diumenge, cap a les 14.00 hores, a la vivenda de l'arrestat. Va ser la mare de la víctima qui va donar l'avís després de desplaçar-se fins a la casa de l'home per a arreplegar el seu fill i que ningú li obrira.

L'arma que hauria utilitzat l'home per a perpetrar el crim hauria sigut un ganivet de cuina. El menor, d'11 anys d'edat recentment complits, era l'únic fill que tenia el matrimoni, de nacionalitat espanyola.

Els efectius sanitaris que es van desplaçar fins al lloc van confirmar la defunció del menor i també van atendre la mare i la iaia del xiquet.

L'arrestat va ser traslladat a la caserna de la Guàrdia Civil de Sueca, a l'espera de passar al Jutjat número 3 de Sueca, que s'ha fet càrrec del cas.

Els pares del xiquet tenien custòdia compartida després d'establir-ho un jutjat de València, òrgan que no havia sigut informat de la condemna per maltractament que pesava sobre el pare.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento