Comunitat Valenciana

Atur.- CSIF exigeix al Consell "mesures urgents per a recativar l'ocupació"

El sindicat CSIF ha exigit hui al Consell "mesures urgents per a recativar l'ocupació" ja que encara que la xifra de 108 persones més aturades" puga paréixer reduïda", resulta "especialment preocupant si es té en compte que març sol ser un mes de creació d'ocupació a la Comunitat Valenciana per l'augment del turisme que atrauen Falles o Magdalena.
Archivo - Arxiu- Atur
Archivo - Arxiu- Atur
EUROPA PRESS
Archivo - Arxiu- Atur

En aquest cas, a més, adverteix que es produeix en un context de "major inestabilitat" pels efectes econòmics de la guerra d'Ucraïna o per les parades en el transport.

Per açò, insta el Consell a "no restar importància al fet que l'augment de la desocupació siga reduït", ja que "al drama personal que suposa quedar-se sense ocupació per als qui ho han patit al març se sumen diversos aspectes que ofereixen senyals d'alarma".

En aquest sentit, recalca que es produïsca l'increment en època de baixada tradicional de l'atur, que tinga lloc després d'un mes de febrer ja de pujada, que contraste amb la mitjana nacional i que ocórrega en un context de turbulències econòmiques. Així, insisteix a demanar al Consell que "no desatenga les polítiques de creació d'ocupació com a prioritàries".

En aquest sentit recorda que, segons les dades del Ministeri de Treball i Economia Social, la Comunitat Valenciana va tancar març amb un total de 360.491 persones aturades. En aquesta línia, reclama més negociació i ofertes públiques d'ocupació amb la suficient dotació de places per a oferir el servici adequat a la ciutadania en les diferents administracions públiques.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento