Comunitat Valenciana

CaixaBank i Fundació Bancaixa convoquen ajudes per 400.000€ per a projectes d'inclusió social a la Comunitat

CaixaBank i Fundació Bancaixa han llançat aquest dimecres la vintena edició de la convocatòria 'Coopera ONG', que el seu objectiu és promoure la integració social plena de persones en risc d'exclusió a la Comunitat Valenciana a través d'un programa d'ajudes dotat per l'entitat financera amb un import de 400.000 euros.

La convocatòria se centra en el suport de projectes d'organitzacions privades no governamentals sense ànim de lucre que es desenvolupen en l'àmbit de la Comunitat Valenciana i es dirigisquen a algun d'aquests col·lectius en risc d'exclusió en les tres províncies d'Alacant, Castelló i València: persones aturades de llarga durada; famílies sense recursos i infància; persones majors en situació de vulnerabilitat; persones sense llar; persones immigrants, refugiades i minories ètniques; persones amb addiccions; població reclusa i ex-reclusa; i dones víctimes de violència de gènere.

Els projectes presentats hauran d'emmarcar-se en alguna de les següents tipologies: atenció a les necessitats bàsiques (vivenda, alimentació, salut i bretxa digital); inserció sociolaboral (capacitació, orientació i intermediació); inclusió social (prevenció, rehabilitació i reinserció social); suport psicosocial (prevenció, atenció i assessorament); voluntariat i dinamització comunitària (espais de convivència i participació, reducció de l'aïllament i la solitud).

A aquesta convocatòria poden optar ONG amb seu o delegació permanent a la Comunitat Valenciana i que compten amb un mínim de tres anys d'antiguitat. Les organitzacions poden presentar els seus projectes des del 30 de març fins al 4 de maig a les 14 hores a través de la web de la Fundació Bancaixa. La sol·licitud de l'ajuda no podrà excedir els 20.000 euros ni superar el 75% del cost total del projecte.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento