Comunitat Valenciana

Cvirus.- La Comunitat Valenciana tanca l'última setmana amb només una aula d'un centre educatiu confinada per covid

La Comunitat Valenciana va acabar la tercera setmana de març amb un aula d'un centre educatiu confinada, amb el que el 99,99 per cent dels grups han seguit les classes presencials sense que s'haja presentat cap incidència, segons les dades de la Conselleria d'Educació.
Archivo - Imatge d'una aula (arxiu)
Archivo - Imatge d'una aula (arxiu)
GVA EDUCACIÓ
Archivo - Imatge d'una aula (arxiu)

Durant la setmana passada, les autoritats sanitàries van determinar el confinament d'aquest grup, van desconfinar dos grups de dos centres educatius i no va romandre confinada cap aula de setmanes anteriors.

El 0,13% del total de la població escolar d'Educació Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i FP està confinada, ja que al 0,09% de l'alumnat que és positiu actiu se suma que, amb l'aplicació dels protocols i les mesures de seguretat, Salut Pública ha establit l'aïllament preventiu d'un altre 0,04% de l'alumnat per haver sigut contacte estret amb positius.

Quant al personal docent, el 0,24% està confinat. Dins d'aquest percentatge, el 0,17% correspon a professorat que és positiu actiu i l'altre 0,07% es troba en aïllament preventiu.

Per províncies, la totalitat dels grups d'alumnes d'Alacant rep classes presencials amb total normalitat. Durant la setmana passada, no es va confinar cap aula i no roman confinat, d'altres setmanes, cap grup.

A Alacant, està confinat el 0,15% de l'alumnat perquè hi ha un 0,1% que és positiu actiu més un altre 0,05% en aïllament preventiu per contacte estret. Quant al professorat, el 0,25% està confinat, ja que al 0,18% de docents positius actius se suma que un altre 0,07% es troba en aïllament preventiu per l'aplicació de les mesures de prevenció i protecció.

D'altra banda, a Castelló, la totalitat dels grups d'alumnes acudeix a classes presencials sense problemes. Al llarg de la setmana passada, no es va determinar el confinament de cap grup i no roman confinat, d'altres setmanes, cap aula.

El 0,07% de l'alumnat està confinat perquè al 0,05% que és positiu se suma un altre 0,02% en aïllament. Respecte al professorat, un 0,14% es troba confinat, ja que al 0,12% de docents positius actius s'afig que un altre 0,02% per l'aplicació de les mesures de prevenció i protecció de contactes estrets amb positius actius.

A València, el 99,95% dels centres educatius no té cap grup escolar confinat. Així, el 99,99% dels grups realitza classes presencials amb total normalitat. Durant la setmana passada, es va determinar el confinament d'un grup d'un centre educatiu, es desconfinaron dos grups de dos centres educatius i no roman confinat, d'altres setmanes, cap grup. Per tant, el total acumulat de grups confinats és d'una aula d'un centre educatiu.

El 0,13% de l'alumnat està confinat perquè hi ha un 0,09% de positius actius més un altre 0,04% per ser contacte estret amb positius. El 0,25% del professorat està confinant, ja que al 0,18% de docents positius actius se suma un altre 0,07% en aïllament preventiu.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento