Comunitat Valenciana

La pluja obliga a suspendre la mascletà d'aquest dilluns de la Magdalena de Castelló i l'Encesa oficial

Les condicions meteorològiques han obligat a suspendre finalment la mascletà d'aquest dilluns de les festes de la Magdalena de Castelló i a ajornar l'Encesa oficial de les gaiates, que queda a l'espera d'una nova data, segons ha informat el consistori.
Mascletà de la Magdalena de Castelló
Mascletà de la Magdalena de Castelló
AYUNTAMIENTO DE CASTELLÓ
Mascletà de la Magdalena de Castelló

La mascletà d'aquest dilluns estava a càrrec de pirotècnia Pibierzo, que anava a disparar 207,16 quilos de material pirotècnic, amb 75 MM de calibre màxim i amb una durada aproximada de 7 minuts.

Per la seua banda, l'Encesa prevista per a les 20.00 hores també s'ha suspès, encara que les gaiates s'encendran cada dia en els diferents sectors de la ciutat, i "el dia que l'organització crea oportú" es realitzarà l'acte oficial, que serà l'encesa de totes al mateix temps, acompanyat d'una rematada pirotècnica.

La programació de les festes de la Magdalena ha patit altres variacions a causa de la pluja, que ha obligat a suspendre també la jornada de Som-Circ prevista per a hui a les 17.00 hores en l'esplanada del Palau de la Festa.

Pel seu costat, les dos actuacions de la Mostra Folklòrica previstes en la plaça Hort dels Corders a les 18.30 hores i a les 20.00 hores i la XX Mostra de Música i Folklore Regional programada en la plaça Santa Clara a les 20.00 hores s'han ajornat a l'espera d'una nova data.

A més, totes les actuacions musicals programades en la plaça Major a les 23.00 hores, des d'aquest dilluns fins al divendres, es traslladen a la Pèrgola.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento