Comunitat Valenciana

Ucraïna.- Juntos por la Vida reforça la seua tasca a la frontera per a ajudar les persones que fugen de la guerra

La Fundació Juntos por la Vida reforça el seu treball a la ciutat polonesa de Pzremysl, prop de la frontera amb Ucraïna, on passen cada dia milers de persones fugint de la guerra d'Ucraïna.
Juntos por la Vida rep al pare Ángel
Juntos por la Vida rep al pare Ángel
BENITO PAJARES
Juntos por la Vida rep al pare Ángel

Allí un equip de voluntaris està realitzant ajuda d'emergència i humanitària als refugiats i organitzant el seu trasllat a València. Han arribat des de València nous voluntaris i traductors de l'ONG que, ara, es troba en una nova ubicació per a prestar un millor servici d'atenció.

El pare Angel, president de Mensajeros de la paz que es troba en eixe punt de la frontera, ha visitat i conegut el treball de l'ONG valenciana, amb els seus voluntaris i la presidenta de Juntos por la Vida, Clara Arnal.

L'ONG valenciana està instal·lada en el centre logístic de recepció i atenció als refugiats d'aquesta ciutat i diàriament atén a centenars de persones que arriben fugint de la guerra. Molts d'ells, que tenen vincles amb l'ONG o amb València, són traslladats en autobusos organitzats per l'entitat.

Fins ara, en diferents autobusos, caravanes i un avió s'han traslladat mes de 500 persones fins a València i continuen els trasllats i arribades a la ciutat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento