Comunitat Valenciana

Falles.- Les estacions de Metrovalencia de Xàtiva i Colón tancaran durant les mascletaes del 16 al 19 de març

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) tancarà temporalment l'accés a les estacions de Xàtiva i Colón de Metrovalencia durant el tret de les mascletaes dels principals dies festius de Falles, del 16 al 19 de març, seguint les recomanacions realitzades per la Junta de Seguretat de la Subdelegació del Govern, segons ha informat l'administració autonòmica en un comunicat.
Archivo - Imatge d'arxiu d'una estació de Metrovalencia
Archivo - Imatge d'arxiu d'una estació de Metrovalencia
GVA
Archivo - Imatge d'arxiu d'una estació de Metrovalencia

Així mateix, ha precisat que si per les condicions climatològiques se suspenguera alguna de les mascletaes programades per a eixos dies, les instal·lacions de Xàtiva i Colón de Metrovalencia continuarien obertes en eixa franja horària.

L'horari de tancament serà de 12.30 a 14.30 hores. L'objectiu d'aquesta mesura és "evitar aglomeracions que suposen qualsevol tipus de risc per a la ciutadania i visitants" que es concentren en el centre de València per a gaudir de les mascletaes.

La Generalitat ha comentat que en passats anys i en algunes dates concretes, "la multitud congregada en els limítrofs de l'Estació del Nord d'Adif feia impossible l'eixida de les persones usuàries" del metro "per les diferents eixides de l'estació de Xàtiva", la qual cosa produïa "molests problemes derivats de l'aglomeració de persones".

Així, Metrovalencia recomana als seus clients que utilitzen estacions alternatives com a Albereda, Plaça d'Espanya, Bailén o Àngel Guimerà per a eixos dies, que s'informen de les mateixes a través de la web

Mostrar comentarios

Códigos Descuento