Comunitat Valenciana

Ucraïna.- El cònsol honorari proposa habilitar avals de lloguer per als desplaçats per la guerra

El cònsol honorari d'Ucraïna a la Comunitat Valenciana, Pablo Gil, ha insistit en la petició que va traslladar a la Generalitat sobre la conveniència d'habilitar avals de lloguer que permeten, a aquelles persones amb algun recurs, evitar que acudisquen al sistema d'atenció i cerca d'allotjament.
Reunió del cònsol honorari d'Ucraïna a València amb Creu Roja
Reunió del cònsol honorari d'Ucraïna a València amb Creu Roja
CONSULADO DE UCRANIA EN VALENCIA
Reunió del cònsol honorari d'Ucraïna a València amb Creu Roja

Així ho ha plantejat en una reunió amb el president autonòmic de Creu Roja, Rafael Gandia, per a coordinar accions i unificar criteris de treball enfront de la crisi humanitària generada per la invasió russa, informa el Consolat d'Ucraïna.

En la trobada, el cònsol ha pogut conéixer el treball que realitza l'entitat amb el col·lectiu de persones desplaçades a la Comunitat, aportant aspectes relacionats amb els procediments de registre i gestió necessaris per a la tramitació de documentació, ja que en gran manera depenen de l'ambaixada d'Ucraïna.

Les dues parts han establit criteris per a consolidar canals de comunicació amb les persones que acaben d'arribar a Espanya, així com amb la base de dades d'estudiants d'Ucraïna als quals la invasió ha deixat en Espanya sense possibilitat de tornar i sense recursos econòmics en quedar congelades els seus comptes.

També han acordat convocar una trobada amb el voluntariat coordinat des del consolat per a facilitar la seua incorporació a accions d'atenció desenvolupades per Creu Roja a la Comunitat, entitat a la qual el Consolat vol agrair públicament el seu esforç "donant resposta a milers de persones que pateixen la injustícia d'aquesta guerra".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento